top of page

Vad kan man göra..... ?

 

 

Din fantasi sätter såklar gränserna men här kommer några tips vad jag tycker är uppskattat.

 

Checka in i stugan, Kvällsfisketur med lättare grillning i skymmningen vid sjön. Avsluta med bastu i storstugan och ett bad i Jacuzzin bara umgås med lite Dart eller kortspel. Natt macka med hårdbröd , gustavskorv och brieost innan natten.

Frukost vid sjön och en heldag framför ett fiskespö, något mer behövs inte. Lyckas du med fisket grillar ni själva lunchen.

 

Inled med konferens med möjlighet att koppla in er på projektorn. Boka en Sellnäsplanka och avnjut med kallskuret till kvällen. Basta och njut av lugnet. Dag två är ni i Naturen och bara njuter av en dags fiske eller varför inte ett bad vid en tunna vid sjökanten.

 

Afterwork-fiske. Ta med några jobbarkompisar på en kvällsfisketur. Fiska i några timmar och grilla en kryddig korv. Ölen får du ta med själv....

 

Dela gärna in kompisgängen i lag och turas om i köket. Kockdueller och långbordet är dukat för smakupplevelser.

Köket är utrustad med dubbla spisar och ugnar så inget problem att laga mat till många.

 

Arrangera din 20,30 eller varför inte 100 års kalas. Jag själv hade min 30 års fest med över 140 personer, liveband, disco och tält utomhus för mera utrymme.

 

Det här är bara några ideer som jag kommer på men hundratals till finns såklar. Hör av dig så hjälper jag dig till något bra

 

 

Kontakta mig för info och offert.

Lars Strömsund         + 46  (0) 70 - 347 65 74

bottom of page